Markah 8.36
Tanda
15 orang telah menanda

Anohana: The Flower We Saw That Day

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Anohana: The Flower We Saw That Day di TapawSub. Jika ingin berkongsi Anohana: The Flower We Saw That Day, sila gunakan pautan asal.
Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai., We Still Don't Know the Name of the Flower We Saw That Day., あの日見た花の名前を僕達はまだ知らない。
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2011 Durasi: 22 min. per ep. Musim: Jenis: Episod: 11 Penterjemah: WeetFansub Dipos Oleh: Niee Senpai Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Anohana: The Flower We Saw That Day Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Anohana: The Flower We Saw That Day

Anime ini menceritakan kisah enam kanak-kanak yang berkawan baik dan membentuk “Super Peace Busters” bersama-sama. Suatu hari, salah seorang daripada mereka, Menma, meninggal dunia. Kematian Menma membawa perubahan yang besar dalam kehidupan mereka, yang kemudian berpecah untuk menjalani hidup masing-masing.

Beberapa tahun kemudian apabila mereka remaja, Menma muncul semula di hadapan salah seorang daripada mereka, Yadomi Jinta dan meminta permintaannya untuk ditunaikan. Menma sendiri terlupa apa yang dimintanya, tetapi dia yakin permintaannya hanya dapat ditunaikan dengan mengumpulkan anggota Super Busters.

Jinta, satu-satunya yang boleh melihat Menma, meminta rakan-rakan zaman kanak-kanaknya untuk mendapatkan bantuan, tetapi ia tidak begitu mudah, kerana mereka semua telah berubah. Adakah mereka berjaya menunaikan permintaan Menma?

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Anohana: The Flower We Saw That Day

Episod 01

Episod 02

Episod 03

Episod 04

Episod 05

Episod 06

Episod 07

Episod 08

Episod 09

Episod 10

Episod 11

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *