Markah 5.37
Tanda
7 orang telah menanda

Big Order

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Big Order di TapawSub. Jika ingin berkongsi Big Order, sila gunakan pautan asal.
ビッグオーダー
Status: Telah Tamat Studio: Durasi: 24 Minit Per Episod Musim: Jenis: Episod: 10 Sarikata: Bahasa Malaysia Dipos Oleh: Baumkuchen21 Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Big Order Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Big Order

Sepuluh tahun yang lalu, bidadari bernama Daisy muncul dan bertanya kepada kanak-kanak itu Eiji Hoshimiya apakah satu-satunya keinginannya. Walaupun hasratnya masih menjadi misteri, akibatnya adalah malapetaka. Dalam satu peristiwa yang dipanggil “Kemusnahan Besar,” dunia mula berantakan apabila segala-galanya runtuh dan ramai orang mati.

Kini, Eiji adalah seorang pelajar sekolah menengah yang hanya membimbangkan adiknya yang sakit. Dia tidak ingat apa yang dia inginkan; apa yang dia ingat ialah keinginannya menyebabkan Kemusnahan Besar. Dalam tahun-tahun sejak peristiwa itu, ribuan orang lain juga telah menerima kebolehan untuk merealisasikan keinginan hati mereka. Golongan yang dipanggil “Perintah” ini dipercayai jahat dan dibenci oleh masyarakat umum. Walau bagaimanapun, beberapa Perintah ini adalah selepas nyawa Eiji untuk membalas dendam kepada mereka yang dia bunuh. Adakah Eiji dapat bertahan dalam pelbagai cubaan pembunuhan? Dan misteri terbesar semua: apa yang dia inginkan, dan apakah niatnya untuk mengharapkan sesuatu yang menyebabkan begitu banyak kehancuran?

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Big Order

Batch Episod 1-10

720p

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *