Markah 7.60
Tanda
10 orang telah menanda

Bleach The Movie 4 : Hell Verse

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Bleach The Movie 4 : Hell Verse di TapawSub. Jika ingin berkongsi Bleach The Movie 4 : Hell Verse, sila gunakan pautan asal.
劇場版 BLEACH 地獄篇
Status: Telah Tamat Studio: Durasi: 1 Jam 33 minit Musim: Jenis: Episod: 1 Sarikata: Bahasa Malaysia Penterjemah: Baumkuchen21 Dipos Oleh: Baumkuchen21 Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Bleach The Movie 4 : Hell Verse Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Bleach The Movie 4 : Hell Verse

“Neraka” adalah tempat di mana seseorang dihantar ke yang melakukan jenayah kekerasan semasa mereka masih hidup. Shinigami dilarang ke sana. Pada suatu hari, banduan memberontak dan melarikan diri ke Karakura—dunia nyata—tempat tinggal Ichigo dan rakan-rakannya. Ichigo dan rakan-rakannya dikalahkan satu demi satu oleh banduan yang mempunyai kuasa yang luar biasa. Seorang lelaki misteri muncul yang datang untuk menyelamatkan mereka. Dengan Kokutou memimpin, Ichigo, Rukia, Uryuu, dan Renji berarak ke Neraka untuk menyelamatkan dunia.

Nota: Episod 299 Bleach berfungsi sebagai prolog kepada filem ini.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Bleach The Movie 4 : Hell Verse

Bleach : Hell Verse

720p

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *