Markah 7.62
Tanda
25 orang telah menanda

Boku no Hero Academia the Movie 1: Futari no Hero

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Boku no Hero Academia the Movie 1: Futari no Hero di TapawSub. Jika ingin berkongsi Boku no Hero Academia the Movie 1: Futari no Hero, sila gunakan pautan asal.
My Hero Academia: Two Heroes, My Hero Academia the Movie: The Two Heroes, 僕のヒーローアカデミア THE MOVIE ~2人の英雄(ヒーロー)~
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2018 Durasi: 1 hr. 36 min. Jenis: Episod: 1 Penterjemah: Firdaus Dipos Oleh: Niee Senpai Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Boku no Hero Academia the Movie 1: Futari no Hero Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Boku no Hero Academia the Movie 1: Futari no Hero

Filem ini adalah kesinambungan dari siri anime Final Exam, di mana kini anggota U.A. Class akan mengikuti rombongan ketika cuti musim panas. Sebelum mereka pergi, All Might dan Deku telah dijemput untuk pergi ke bandar terapung ciptaan manusia yang dipanggil “I Island”. Di sana sedang berlangsung konvensyen khas “I Expo”, di mana penyelidik berkumpul. Ketika mereka berdua berada di sana, secara tiba-tiba penjahat memasuki bandar itu dan menahan orang yang berada di sana sebagai tebusan. Kini ia menjadi tugas Hero Association untuk menyelamatkan bandar itu.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Boku no Hero Academia the Movie 1: Futari no Hero

Futari no Hero

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *