Markah 7.07
Tanda
21 orang telah menanda

Boku no Kokoro no Yabai Yatsu

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Boku no Kokoro no Yabai Yatsu di TapawSub. Jika ingin berkongsi Boku no Kokoro no Yabai Yatsu, sila gunakan pautan asal.
Status: Masih Disiarkan Studio: Diterbitkan: 2023 Durasi: 23 min. per ep. Musim: Jenis: Episod: 12 Sarikata: Adli Penterjemah: Adli Dipos Oleh: Adli Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Boku no Kokoro no Yabai Yatsu Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Boku no Kokoro no Yabai Yatsu

Kyoutaro Ichikawa mungkin kelihatan seperti pelajar sekolah menengah biasa anda, tetapi dalam hatinya, dia mengimpikan pembunuhan. Oleh itu, tidak menghairankan bahawa orang yang paling dia mahu bunuh tidak pernah jauh dari fikirannya: idola kelas, Anna Yamada.

Membaca seorang diri di perpustakaan sekolah tercintanya, dia secara tidak sengaja mula bertemu dengan Yamada, yang datang secara diam-diam menjamah gula-gula dan gula-gula kesayangannya. Melalui interaksi mereka, Ichikawa mengetahui betapa hebatnya Yamada, dan tidak dapat membantu tetapi menyokongnya dari luar. Sementara itu, Yamada sendiri tidak dapat menahan diri daripada mengusik Ichikawa tanpa henti kerana reaksinya yang bingung.

Dengan pelbagai interaksi harian yang mengharukan, ikatan yang jauh antara keduanya berkembang menjadi sesuatu yang lebih daripada sekadar kenalan perpustakaan. Mungkin, pada masanya, Ichikawa akan menyedari bahawa keinginan membunuhnya telah berubah menjadi sesuatu yang lain sepenuhnya.

Watak & Pengisi Suara

Yamada, Anna Main
Youmiya, Hina Japanese
Ichikawa, Kyoutarou Main
Horie, Shun Japanese
Ichikawa, Kana Supporting
Tamura, Yukari Japanese
Sekine, Moeko Supporting
Han, Megumi Japanese
Kobayashi, Chihiro Supporting
Asai, Ayaka Japanese
Yoshida, Serina Supporting
Tanezaki, Atsumi Japanese
Hara, Honoka Supporting
Toyosaki, Aki Japanese
Adachi, Shou Supporting
Kanzaki, Kenta Supporting
Satou, Gen Japanese
Oota, Chikara Supporting
Fukushima, Jun Japanese
Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Boku no Kokoro no Yabai Yatsu

Episod 01

Komen

  1. Adam says:

    Wow good this is good anime watching

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *