Markah 7.89
Tanda
21 orang telah menanda

Bungou Stray Dogs: Dead Apple

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Bungou Stray Dogs: Dead Apple di TapawSub. Jika ingin berkongsi Bungou Stray Dogs: Dead Apple, sila gunakan pautan asal.
文豪ストレイドッグス DEAD APPLE
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2018 Durasi: 1 hr. 30 min. Jenis: Episod: 1 Penterjemah: Firdaus Dipos Oleh: Niee Senpai Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Bungou Stray Dogs: Dead Apple Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Bungou Stray Dogs: Dead Apple

Permusuhan di antara kumpulan penjenayah dan detektif, yang menggunakan kuasa luar biasa untuk berperang bagi menguasai Yokohama, berlangsung selama 88 hari dan menyebabkan banyak kematian. Osamu Dazai dan sekutu Mafia Pelabuhannya, Chuuya Nakahara, berjaya meloloskan diri daripada terbunuh. Dazai mengucapkan selamat tinggal kepada bosnya, Oagi Mori, dan hanya kelihatan semula selepas dua tahun di tempat baru. Sementara itu, Atsushi Nakajima dan Kyoko Izumi menyertai Agensi Detektif Bersenjata, tetapi sesuatu yang pelik berlaku apabila pengguna kebolehan di seluruh dunia mula membunuh diri.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Bungou Stray Dogs: Dead Apple

Dead Apple

Komen

  1. Fitri says:

    Mantap aku ingat kan dah x de tapawsub tinggal yang app je 😭

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *