Markah 8.17
Tanda
22 orang telah menanda

Digimon Adventure: Last Evolution Kizuna

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Digimon Adventure: Last Evolution Kizuna di TapawSub. Jika ingin berkongsi Digimon Adventure: Last Evolution Kizuna, sila gunakan pautan asal.
デジモンアドベンチャー LAST EVOLUTION 絆
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2020 Durasi: 1 hr. 34 min. Jenis: Episod: 1 Penterjemah: Kuro Dipos Oleh: Niee Senpai Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Digimon Adventure: Last Evolution Kizuna Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Digimon Adventure: Last Evolution Kizuna

Cerita bermula 5 tahun selepas peristiwa dalam Digimon Adventure tri, kumpulan DigiDestined yang kita semua sayangi sudah meningkat dewasa dan telah menjadi ahli masyarakat yang produktif.

Kita boleh melihat Taichi dan Yamato bertemu di bar Jepun membincangkan perkara yang akan mereka lakukan selepas tamat universiti, Hikari dan Takeru berada di tahun pertama mereka di universiti, Izumi ialah CEO untuk syarikat teknologinya sendiri, Mimi bertanggungjawab dalam perdagangan E-dagang, dan Sora mengikut jejak langkah keluarganya untuk menyusun bunga.

Walau bagaimanapun, tanggungjawab sebagai DigiDestined masih tetap diteruskan. Digimon liar masih muncul di dunia dan ia telah menjadi tanggungjawab mereka untuk melindungi Jepun.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Digimon Adventure: Last Evolution Kizuna

Last Evolution Kizuna

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *