Markah 5.79
Tanda
5 orang telah menanda

Fairy Gone

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Fairy Gone di TapawSub. Jika ingin berkongsi Fairy Gone, sila gunakan pautan asal.
Fairy gone フェアリーゴーン
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2019 Durasi: 23 min. per ep. Musim: Jenis: Episod: 12 Penterjemah: Niee Senpai Dipos Oleh: Niee Senpai Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Fairy Gone Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Fairy Gone

Cerita berlatar di dunia di mana terdapat pari-pari yang hadir dan bersemayam di badan haiwan, memberikan mereka kekuatan hebat yang misteri. Dengan mengambil organ haiwan tersebut dan melakukan pemindahan ke dalam tubuh manusia, pari-pari dan kekuatannya dapat dikuasai. Ketika perang, manusia dengan kekuatan pari-pari dijadikan alat perang yang handal, yang dipanggil ‘Fairy Soldiers’. Ketika perang tamat, para ‘Fairy Soldiers’ pun telah kehilangan pekerjaan dan akhirnya harus kembali hidup dan bersosial bersama manusia biasa. 9 tahun setelah perang, Marlya menjadi anggota baru dari organisasi kerajaan bernama ‘Dorothea’. Organisasi ini bertujuan untuk memberantas masalah – masalah yang berkaitan dengan manusia dengan kekuatan pari-pari. Walaupun perang sudah tamat, namun konfliknya belum berakhir. Bermula dari bekas ‘Fairy Soldiers’ yang masih trauma akan perang, hingga kemunculan pengganas, banyak onak duri yang akan dihadapi oleh ‘Dorothea’.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Fairy Gone

Batch

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *