Markah 7.07
Iklan
Tanda
5 orang telah menanda

God Of High School

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan God Of high School di TapawSub. Jika ingin berkongsi God Of high School, sila gunakan pautan asal.
THE GOD OF HIGH SCHOOL ゴッド・オブ・ハイスクール
Status: Telah Tamat Studio: Durasi: 23 Minit Per Episod Musim: Jenis: Episod: 13 Sarikata: Bahasa Malaysia Dipos Oleh: Baumkuchen21 Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun God Of high School Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis God Of high School

Kejohanan “God of High School” telah bermula, mencari pejuang terhebat di kalangan pelajar sekolah menengah Korea! Semua gaya seni mempertahankan diri, senjata, cara, dan kaedah untuk mencapai kemenangan dibenarkan. Hadiah? Satu keinginan untuk apa sahaja yang diingini oleh pemenang.

Pakar taekwondo Jin Mo-Ri dijemput menyertai pertandingan itu. Di sana dia berkawan dengan pakar karate Han Dae-Wi dan ahli pedang Yu Mi-Ra, yang kedua-duanya telah masuk atas sebab peribadi mereka sendiri. Mo-Ri tahu bahawa tiada lawan yang akan sama dan perlawanan itu akan menjadi yang paling kejam yang pernah dia lawan dalam hidupnya. Tetapi daripada bimbang, prospek ini mengujakannya di luar kepercayaan.

Rahsia terletak di bawah fasad ujian telus kehebatan pertempuran yang didakwa oleh kejohanan itu—yang menyebabkan calon politik Korea Park Mu-Jin menyaksikan setiap pergaduhan dengan mata yang penuh harapan dan lapar. Mo-Ri, Dae-Wi dan Mi-Ra akan menemui maksud sebenar menjadi Dewa Sekolah Menengah.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun God Of high School

Batch Episod 1-13

720p

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *