Markah 7.55
Tanda
20 orang telah menanda

Hello World

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Hello World di TapawSub. Jika ingin berkongsi Hello World, sila gunakan pautan asal.
ハロー・ワールド
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2019 Durasi: 1 hr. 37 min. Jenis: Episod: 1 Penterjemah: Niee Senpai Dipos Oleh: Niee Senpai Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Hello World Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Hello World

Suatu hari, ketika Naomi pergi berjalan-jalan, aurora merah menembusi langit untuk seketika sebelum hilang. Tidak lama selepas itu, dia melihat burung gagak berkaki tiga dan seorang lelaki berjubah misteri yang memberitahu bahawa dirinya adalah Naomi dari 10 tahun akan datang, menjelaskan bahawa dia telah datang untuk mengubah peristiwa tragis yang akan berlaku kepada Ruuri sejurus selepas mereka mula berjanji temu. Pada mulanya dia tidak mengambil serius tentang itu, tapi hari ini demi Naomi semakin dekat dengan Ruuri dan mula bertekad untuk menyelamatkannya.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Hello World

Hello World

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *