Markah 8.43
Iklan
Tanda
39 orang telah menanda

Hell’s Paradise: Jigokuraku

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Hell's Paradise:Jigokuraku di TapawSub. Jika ingin berkongsi Hell's Paradise:Jigokuraku, sila gunakan pautan asal.
地獄楽
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: Apr 02, 2023 Durasi: 24 Minit Per Episod Musim: Jenis: Episod: 13 Sarikata: Bahasa Malaysia Penterjemah: Baumkuchen21 Dipos Oleh: Baumkuchen21 Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Hell's Paradise:Jigokuraku Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.
Siri ini dikategorikan sebagai 'dewasa' kerana mengandungin unsur kekerasan, darah, seksual atau bahasa yang tidak baik yang mungkin tidak sesuai untuk penonton di bawah umur. Pihak TapawSub tidak akan bertanggujawab dengan apa yang berlaku.

Sinopsis Hell's Paradise:Jigokuraku

Sinopsis Gabimaru the Hollow, seorang ninja dari Kampung Iwagakure yang terkenal dengan sifat dingin dan tidak berperasaan, telah ditubuhkan oleh rakan ninjanya dan kini dihukum mati. Penat membunuh dan mengkhianati, dia mahu mati. Walau bagaimanapun, tiada kaedah pelaksanaan yang berkesan kepadanya kerana walaupun Gabimaru yang kelihatan tidak peduli enggan mengakuinya, dia mempunyai sebab untuk hidup. Dia mahu kembali kepada isterinya, yang menjadi sebab mengapa dia berlembut dan gagal menjadi pembunuh bayaran yang berkesan. Oleh itu, dia enggan mati. Asaemon the Decapitator, seorang algojo terkenal, melihat ini dan mempunyai cadangan untuk ninja. Dia mahu Gabimaru menyertai ekspedisi ke sebuah pulau di selatan Jepun untuk mencari elixir kehidupan sebagai pertukaran untuk pengampunan penuh oleh Keshogunan. Walau bagaimanapun, pulau ini bukan pulau biasa: ia dipercayai sebagai Syurga. Walau bagaimanapun pulau itu penuh dengan misteri, dan pasukan penjelajah—yang terdiri daripada mereka yang ditandakan mati—mungkin tidak bersedia sepenuhnya untuk menanganinya.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Hell's Paradise:Jigokuraku

Batch Episod 1-13

1080p

Komen

 1. Entahlah says:

  Saya cadangkan tukarkan Gabimaru si Berongga kepada Gabimaru si Hampa. Ini kerana perkataan “berongga” tidak sesuai dengan gelaran watak yang bermaksud kekosongan manakala berongga bermaksud lubang. Oleh itu, perkataan “hampa” lebih sesuai daripada “berongga”.

 2. tinker3bellz1 says:

  Macam mana nak akses link nak tengok ni…

 3. Aizat says:

  Hell paradise ep9 xde link…

 4. Just310 says:

  Min.. Ep09 xleh download..

 5. Amaru says:

  Ep 9 link rosak min

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *