Markah 6.91
Tanda
12 orang telah menanda

How Not to Summon a Demon Lord

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan How Not to Summon a Demon Lord di TapawSub. Jika ingin berkongsi How Not to Summon a Demon Lord, sila gunakan pautan asal.
Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu, The Otherworldly Demon King and the Summoner Girls' Slave Magic, 異世界魔王と召喚少女の奴隷魔術
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2018 Durasi: 23 min. per ep. Musim: Jenis: Episod: 12 Penterjemah: LaXmana Dipos Oleh: Niee Senpai Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun How Not to Summon a Demon Lord Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis How Not to Summon a Demon Lord

Takuma Sakamoto ialah pemain permainan MMORPG yang sangat kuat. Disebabkan kekuatannya, dia dipanggil Demon Lord oleh pemain lain.

Pada suatu hari, Takuma dipanggil ke dunia lain (isekai), dunia yang serupa dengan permainan MMORPG kegemarannya. Di dunia ini, Takuma bertemu dengan dua gadis misteri, mereka mendakwa telah memanggil Takuma ke dunianya.

Apabila kedua-dua gadis itu cuba menjadikan Takuma sebagai hamba mereka, ketika itulah sihir reflektif Takuma diaktifkan. Keadaan menjadi terbalik, di mana dua gadis itu menjadi hambanya.

Sejak kejadian ini, bermulalah kisah Raja Iblis Takuma yang penuh dengan fantasi dan komedi.”

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun How Not to Summon a Demon Lord

Episod 01

Episod 02

Episod 03

Episod 04

Episod 05

Episod 06

Episod 07

Episod 08

Episod 09

Episod 10

Episod 11

Episod 12

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *