Markah 8.09
Tanda
9 orang telah menanda

Kuroko no Basket

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Kuroko no Basket di TapawSub. Jika ingin berkongsi Kuroko no Basket, sila gunakan pautan asal.
Kuroko's Basketball, Kuroko no Basuke, KuroBas, The Basketball Which Kuroko Plays, 黒子のバスケ
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2012 Durasi: 24 min. per ep. Musim: Jenis: Episod: 25 Dipos Oleh: Escanor Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Kuroko no Basket Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Kuroko no Basket

Untuk mencari ahli baharu, pasukan bola keranjang Sekolah Tinggi Seirin merekrut Taiga Kagami dan Tetsuya Kuroko, dua pelajar baru yang nampaknya mempunyai perbezaan yang ketara dalam kebolehan. Setelah kembali dari Amerika baru-baru ini, Kagami mempunyai kebolehan semula jadi dan cinta yang tidak henti-henti untuk sukan ini. Sementara itu, Kuroko kurang kehadiran dan tidak mempamerkan bakat olahraga yang cemerlang. Walau bagaimanapun, ia kemudiannya mendedahkan bahawa dia adalah Lelaki Keenam Hantu Teikou—pemain yang pernah menjadi sebahagian daripada Generasi Keajaiban.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Kuroko no Basket

Episod 01

Episod 02

Episod 03

Episod 04

Episod 05

Episod 06

Episod 07

Episod 08

Episod 09

Episod 10

Episod 11

Episod 12

Episod 13

Episod 14

Episod 15

Episod 16

Episod 17

Episod 18

Episod 19

Episod 20

Episod 21

Episod 22

Episod 23

Episod 24

Episod 25

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *