Markah 7.33
Tanda
19 orang telah menanda

Naruto: Shippuuden Movie 3 – Inheritors Of The Will Of Fire

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Naruto: Shippuuden Movie 3 - Inheritors Of The Will Of Fire di TapawSub. Jika ingin berkongsi Naruto: Shippuuden Movie 3 - Inheritors Of The Will Of Fire, sila gunakan pautan asal.
Naruto: Shippuuden Movie 3 - Hi no Ishi wo Tsugu Mono, ナルト- 疾風伝 火の意志を継ぐ者
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2009 Durasi: 1 hr. 35 min. Jenis: Episod: 1 Penterjemah: Hilman Dipos Oleh: Niee Senpai Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Naruto: Shippuuden Movie 3 - Inheritors Of The Will Of Fire Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Naruto: Shippuuden Movie 3 - Inheritors Of The Will Of Fire

Potensi meletusnya Perang Dunia Ninja Hebat Keempat apabila ninja dengan kebolehan Kekkei Genkai mula hilang daripada Kumogakure, Iwagakure, Kirigakure, dan Sunagakure. Konohagakure adalah satu-satunya kampung yang tidak terjejas oleh kejadian itu, orang ramai mula mengesyaki peranannya dalam insiden ini, dan khabar angin tentang kemungkinan pemberontakan mula tersebar. Desa lain telah mengumpulkan tentera di sempadan Desa Api dan satu lagi pencerobohan yang mengancam, Raja Feudal Desa Api mengarahkan Tsunade untuk menangkap pelaku sebenar dan membuktikan Konoha tidak bersalah; sekiranya gagal, Desa Api akan dipaksa untuk memusnahkan kampung demi menjaga perdamaian dunia.

Watak & Pengisi Suara

Uzumaki, Naruto Main
Takeuchi, Junko Japanese
Hatake, Kakashi Main
Inoue, Kazuhiko Japanese
Hiruko Main
Nara, Shikamaru Supporting
Jiraiya Supporting
Ootsuka, Houchuu Japanese
Gaara Supporting
Ishida, Akira Japanese
Hyuuga, Hinata Supporting
Mizuki, Nana Japanese
Uchiha, Obito Supporting
Komori, Sousuke Japanese
Lee, Rock Supporting
Masukawa, Yoichi Japanese
Haruno, Sakura Supporting
Nakamura, Chie Japanese
Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Naruto: Shippuuden Movie 3 - Inheritors Of The Will Of Fire

Inheritors Of The Will Of Fire

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *