Markah 7.26
Tanda
2 orang telah menanda

Niehime to Kemono no Ou

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Niehime to Kemono no Ou di TapawSub. Jika ingin berkongsi Niehime to Kemono no Ou, sila gunakan pautan asal.
Status: Masih Disiarkan Studio: Diterbitkan: 2023 Durasi: 23 min. per ep. Musim: Jenis: Episod: 24 Sarikata: Adli Penterjemah: Adli Dipos Oleh: Adli Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Niehime to Kemono no Ou Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Niehime to Kemono no Ou

Seratus tahun yang lalu, terdapat perang besar antara manusia dan raksaksa. Setelah perang tamat, satu tradisi tahunan telah dicadangkan di mana korban wanita akan diambil daripada manusia untuk dimakan oleh Raja Raksaksa. Tradisi ini diteruskan apabila pengorbanan ke-99, Sariphi yang berusia 15 tahun, dibawa dari kampungnya ke kerajaan Ozmargo, sebuah alam yang penuh dengan racun di mana raksasa hidup dan kemasukan manusia dilarang.

Tetapi Sariphi tidak seperti pengorbanan sebelumnya. Keyakinan dan kekurangan ketakutannya terhadap raksaksa dan nasibnya mengejutkan Raja yang menakutkan itu. Tertarik dengan puteri korban dan sejarahnya, dia membenarkannya untuk bebas berkeliaran di sekitar kerajaan sehingga malam wahyu walaupun berpotensi menimbulkan kemarahan. Sedikit yang Sariphi dan Raja tahu, masa singkat mereka bersama-sama telah perlahan-lahan membuka pentas untuk sesuatu yang tidak dapat dibayangkan untuk masa depan Ozmargo.

Watak & Pengisi Suara

Sariphi Main
Hanazawa, Kana Japanese
Leonhart Main
Hino, Satoshi Japanese
Lanteveldt Supporting
Hatanaka, Tasuku Japanese
Amit Supporting
Han, Megumi Japanese
Anubis Supporting
Cy Supporting
Nukui, Yuka Japanese
Clops Supporting
Bennu Supporting
Gleipnir Supporting
Fenrir Supporting
Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Niehime to Kemono no Ou

Episod 01

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *