Markah 8.14
Tanda
12 orang telah menanda

No Game No Life

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan No Game No Life di TapawSub. Jika ingin berkongsi No Game No Life, sila gunakan pautan asal.
No Game, No Life, NGNL, ノーゲーム・ノーライフ
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2014 Durasi: 23 min. per ep. Musim: Jenis: Episod: 12 Penterjemah: Laxmana Dipos Oleh: Niee Senpai Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun No Game No Life Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis No Game No Life

No Game No Life mengisarkan tentang kisah komedi nyata yang menyusuri Sora dan Shiro, iaitu adik-beradik yang suka berkurung, NEET (Not in Education, Employee, or Training/Tidak Belajar, Berkerja atau Latihan-Praktikal) dan merupakan legenda online gamer disebalik nama penggunanya “Tak Bernama.” Pandangan dunia sebenar kepada mereka hanyalah sebuah permainan yang tak guna, sehinggalah mereka berjumpa dengan Tet, Dewa Permainan dan Keseronokan. Dewa misteri ini membawa Sora dan Shiro ke Disboard, sebuah dunia dimana sebarang permasalahan dari pertengkaran kecil sehingga ke nasib sesebuah kerajaan ditentukan bukan secara peperangan, tetapi sebuah permainan yang berisiko. Terima kasih kepada kemahiran dan pengalaman meluas mereka berdua dalam permainan, mereka dengan mudahnya dapat mengharungi segala cabaran di dalam dunia itu. Adakah mereka dibawa ke dunia itu hanya disebabkan mereka berasa bosan dengan dunia asal, atau untuk menguji kemahiran mereka dalam permainan, ataupun ada alasan lain yang terselindung…?

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun No Game No Life

Episod 01

Episod 02

Episod 03

Episod 04

Episod 05

Episod 06

Episod 07

Episod 08

Episod 09

Episod 10

Episod 11

Episod 12

Batch

Komen

  1. Kɴᴜʟʟ says:

    😍😍😍

  2. Lilmeow says:

    episode 5,6,10 dan 11 kenapa tak leh ye??
    boleh letak link or update baru taK?
    thank you!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *