Markah 8.00
Tanda
9 orang telah menanda

ReLIFE

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan ReLIFE di TapawSub. Jika ingin berkongsi ReLIFE, sila gunakan pautan asal.
ReLIFE, Re LIFE
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2016 Durasi: 23 min. per ep. Musim: Jenis: Episod: 13 Penterjemah: U-Know Dipos Oleh: Escanor Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun ReLIFE Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis ReLIFE

Mengisahkan tentang Kaizaki Arata, seorang lelaki yang berusia 27 tahun yang selalu gagal memohon kerja di sebuah syarikat selepas dia berhenti dari syarikat tempat dia bekerja sebelum ini, di mana dia baru bekerja selama 3 bulan di sana. Nasibnya kemudian berubah selepas dia bertemu dengan Yoake Ryou dari sebuah syarikat bernama Institut Penyelidikan ReLife, yang menawarkannya ubat yang boleh membuatnya kembali ke usia 17 tahun. Dia kemudian menjadi subjek percubaan selama satu tahun, di mana dia perlu kembali menjalani hari-harinya sebagai pelajar sekolah menengah.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun ReLIFE

Episod 01

Episod 02

Episod 03

Episod 04

Episod 05

Episod 06

Episod 07

Episod 08

Episod 09

Episod 10

Episod 11

Episod 12

Episod 13

Batch

Komen

  1. tinker3bellz1 says:

    ReLIFE ni top 5 aku sampai bila-bila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *