Markah 6.74
Tanda
1 orang telah menanda

Rosario to Vampire 1+2

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Rosario to Vampire di TapawSub. Jika ingin berkongsi Rosario to Vampire, sila gunakan pautan asal.
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2008 Durasi: 24 min. per ep. Musim: Jenis: Episod: 13 Sarikata: Bahasa Malaysia Penterjemah: Anime Malaya Dipos Oleh: Baumkuchen21 Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Rosario to Vampire Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Rosario to Vampire

Akademi Youkai ialah sekolah berasrama yang kelihatan biasa, kecuali murid-muridnya adalah raksasa yang belajar untuk hidup bersama dengan manusia. Semua pelajar menghadiri dalam bentuk manusia dan mengambil mata pelajaran akademik biasa, seperti sastera, gim, bahasa asing, dan matematik. Walau bagaimanapun, terdapat satu peraturan emas di Akademi Youkai—semua manusia yang ditemui di kawasan sekolah hendaklah dihukum bunuh dengan segera! Tsukune Aono ialah seorang remaja biasa yang tidak dapat memasuki mana-mana sekolah menengah kerana grednya yang teruk. Ibu bapanya secara tidak sengaja mendaftarkannya ke Akademi Youkai sebagai usaha terakhir untuk mendapatkan pendidikannya. Memandangkan Tsukune tanpa sedar memasuki dunia baru ini, dia bertembung dengan gadis paling menarik di kampus, Moka Akashiya. Memutuskan untuk kekal di alam berbahaya untuk meneruskan hubungannya dengan Moka, dia tidak menyedari bahawa di bawah kecantikannya terdapat raksasa yang mengancam—seorang puntianak. Rosario to Vampire ialah komedi sekolah ghaib yang meneroka eksploitasi romantis, pengalaman dan kemalangan Tsukune dengan sekumpulan makhluk yang cantik tetapi berbahaya.

Watak & Pengisi Suara

Shirayuki, Mizore Main
Kugimiya, Rie Japanese
Akashiya, Moka Main
Mizuki, Nana Japanese
Kurono, Kurumu Main
Fukuen, Misato Japanese
Aono, Tsukune Main
Kishio, Daisuke Japanese
Sendou, Yukari Main
Koyama, Kimiko Japanese
Toujou, Ruby Supporting
Chiba, Saeko Japanese
Morioka, Ginei Supporting
Seki, Tomokazu Japanese
Bus Driver Supporting
Inoue, Norihiro Japanese
Nekonome, Shizuka Supporting
Inoue, Kikuko Japanese
Koumori, Nazo Supporting
Koyasu, Takehito Japanese
Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Rosario to Vampire

Batch Episod Musim 1

720p

Batch Episod Musim 2

720p

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *