Markah 7.03
Tanda
26 orang telah menanda

Seirei Gensouki

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Seirei Gensouki di TapawSub. Jika ingin berkongsi Seirei Gensouki, sila gunakan pautan asal.
Spirit Chronicles, 精霊幻想記
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2021 Durasi: 23 min. per ep. Musim: Jenis: Episod: 12 Penterjemah: Niskala Dipos Oleh: Niee Senpai Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Seirei Gensouki Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Seirei Gensouki

Seorang pelajar kolej bernama Amakawa Haruto yang berumur 20 tahun telah mati di dalam kemalangan jalan raya yang agak tragis. Sedar-sedar sahaja, dia sudah di’isekai’kan ke alam lain di dalam jasad seorang budak bernama Rio dengan ingatan dan personaliti mereka berdua bergabung menjadi satu, dia juga mendapati bahawa dia mempunyai kuasa yang unik berbanding kuasa sihir. Sungguhpun begitu, dendam kesumat Rio terhadap pembunuh ibunya masih lagi panas membara walaupun dengan identiti baharu dia.

Tidak lama selepas itu, ditakdirkan Rio berjumpa dengan Puteri Kerajaan Beltram yang ditangkap, tanpa banyak soal, dia terus menyelamatkan si puteri. Sang Raja teramat berterima kasih kepadanya, oleh kerana itu, Rio diberikan peluang untuk bersekolah di Akademi Diraja Beltram. Dia berasa teruja ingin memulakan hidup barunya di akademi yang megah itu, tetapi hidup ini tidaklah sesedap ABCD, memandangkan dia sebagai bekas penduduk kawasan setinggan, dia dilayan agak teruk oleh beberapa anak bangsawan di situ.

Saksikan kisah pengembaraan beliau sepanjang 12 episod ini.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Seirei Gensouki

Episod 01

Episod 02

Episod 03

Episod 04

Episod 05

Episod 06

Episod 07

Episod 08

Episod 09

Episod 10

Episod 11

Episod 12

Komen

  1. anonymous says:

    subscriber memang padu, F for respect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *