Markah 8.63
Iklan
Tanda
19 orang telah menanda

Seishun Buta Yarou wa Yumemiru Shoujo no Yume wo Minai

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Seishun Buta Yarou wa Yumemiru Shoujo no Yume wo Minai di TapawSub. Jika ingin berkongsi Seishun Buta Yarou wa Yumemiru Shoujo no Yume wo Minai, sila gunakan pautan asal.
Rascal Does Not Dream of a Dreaming Girl, 青春ブタ野郎はゆめみる少女の夢を見ない
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2019 Durasi: 1 hr. 30 min. Jenis: Episod: 1 Dipos Oleh: Escanor Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Seishun Buta Yarou wa Yumemiru Shoujo no Yume wo Minai Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Seishun Buta Yarou wa Yumemiru Shoujo no Yume wo Minai

Enam bulan yang lalu, Sakuta Azusagawa berpeluang bertemu dengan seorang gadis arnab di perpustakaan. Sejak itu, dia gembira dengan teman wanitanya, Mai Sakurajima, gadis arnab yang sama. Bagaimanapun, kemunculan semula cinta pertamanya yang misteri, Shouko Makinohara yang kini sudah dewasa, menambahkan komplikasi baharu kepada hubungannya dengan Mai. Lebih memburukkan keadaan lagi, dia kemudian bertemu dengan Shouko semasa di bangku sekolah menengah di hospital, menderita penyakit yang teruk. Secara misteri, parut lamanya mula berdenyut setiap kali dia berada berdekatan dengannya.

Dengan situasi pelik itu Shouko entah bagaimana berputar di sekelilingnya, Sakuta perlu menerima perasaan bercanggahnya sendiri, baik atau buruk. Dengan nyawa seorang gadis di tangannya, apa yang boleh dia lakukan?

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Seishun Buta Yarou wa Yumemiru Shoujo no Yume wo Minai

Rascal Does Not Dream of a Dreaming Girl

1080p

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *