Markah 8.41
Tanda
2 orang telah menanda

Shingeki no Kyojin: Kuinaki Sentaku

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Shingeki no Kyojin: Kuinaki Sentaku di TapawSub. Jika ingin berkongsi Shingeki no Kyojin: Kuinaki Sentaku, sila gunakan pautan asal.
Attack on Titan: No Regrets, Shingeki no Kyojin: Birth of Levi, 進撃の巨人 悔いなき選択
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2014 Durasi: 27 min. per ep. Jenis: Episod: 2 Dipos Oleh: Niee Senpai Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Shingeki no Kyojin: Kuinaki Sentaku Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Shingeki no Kyojin: Kuinaki Sentaku

Bertahun-tahun sebelum menjadi kapten Kor Peninjau yang terkenal, Levi pada di usia muda bergelut untuk terus hidup di tempat pembuangan sampah di ibu negara, Underground. Sebagai ketua operasi jenayahnya sendiri, Levi cuba bertahan dengan pendapatan yang tidak seberapa sambil dibantu oleh rakan sepenjenayahnya, Isabel Magnolia dan Gereja Farlan. Dengan sedikit harapan untuk masa depan mereka, Levi menerima perjanjian daripada ketua puak anti-ekspedisi Nicholas Lobov, yang menjanjikan kewarganegaraan trio di atas tanah ini jika mereka berjaya membunuh Erwin Smith, ketua skuad Kor Peninjau.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Shingeki no Kyojin: Kuinaki Sentaku

Special 01

Special 02

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *