Markah 7.86
Tanda
5 orang telah menanda

Shingeki no Kyojin OVA

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Shingeki no Kyojin OVA di TapawSub. Jika ingin berkongsi Shingeki no Kyojin OVA, sila gunakan pautan asal.
Attack on Titan OADs, Shingeki no Kyojin: Ilse no Techou, Attack on Titan: Ilse's Journal, 進撃の巨人 「イルゼの手帳」, 進撃の巨人OAD
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2013 Durasi: 23 min. per ep. Jenis: Episod: 1 Penterjemah: S.N. Fansub Dipos Oleh: Niee Senpai Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Shingeki no Kyojin OVA Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.
Siri ini dikategorikan sebagai 'dewasa' kerana mengandungin unsur kekerasan, darah, seksual atau bahasa yang tidak baik yang mungkin tidak sesuai untuk penonton di bawah umur. Pihak TapawSub tidak akan bertanggujawab dengan apa yang berlaku.

Sinopsis Shingeki no Kyojin OVA

Semasa misi peninjauan ke-49 Kor Peninjau, Hange Zoë berazam untuk menangkap spesimen gergasi. Walaupun tidak menerima kebenaran daripada Komander Erwin Smith, apabila seekor raksasa dikesan di kawasan hutan berhampiran, Hange keluar bersendirian untuk menemuinya. Dengan melulu memikatnya, dia menanyakan pelbagai soalan kepada gergasi itu dan mempertaruhkan nyawanya demi penyelidikannya.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Shingeki no Kyojin OVA

OVA 1

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *