Markah 8.49
Tanda
8 orang telah menanda

Shingeki no Kyojin Season 2

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Shingeki no Kyojin Season 2 di TapawSub. Jika ingin berkongsi Shingeki no Kyojin Season 2, sila gunakan pautan asal.
Attack on Titan Season 2, 進撃の巨人 Season2
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2017 Durasi: 24 min. per ep. Musim: Jenis: Episod: 12 Penterjemah: Ripman Dipos Oleh: Niee Senpai Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Shingeki no Kyojin Season 2 Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.
Siri ini dikategorikan sebagai 'dewasa' kerana mengandungin unsur kekerasan, darah, seksual atau bahasa yang tidak baik yang mungkin tidak sesuai untuk penonton di bawah umur. Pihak TapawSub tidak akan bertanggujawab dengan apa yang berlaku.

Sinopsis Shingeki no Kyojin Season 2

Dalam Shingeki no Kyojin Musim 2, Eren Yeager dan Kor Latihan ke-104 baru sahaja mula menjadi ahli penuh Kor Peninjau. Ketika mereka bersedia untuk menghadapi Gergasi sekali lagi, persiapan mereka terganggu oleh pencerobohan Tembok Rose, tetapi semuanya tidak seperti yang kelihatan kerana lebih banyak misteri terungkai. Semasa Kor Peninjau berlumba-lumba untuk menyelamatkan tembok, mereka menemuai lebih maklumat banyak tentang Gergasi yang menyerang dan rahsia gelap ahli mereka sendiri.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Shingeki no Kyojin Season 2

Episod 01

Episod 02

Episod 03

Episod 04

Episod 05

Episod 06

Episod 07

Episod 08

Episod 09

Episod 10

Episod 11

Episod 12

Batch

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *