Markah 8.62
Tanda
4 orang telah menanda

Shingeki no Kyojin Season 3

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Shingeki no Kyojin Season 3 di TapawSub. Jika ingin berkongsi Shingeki no Kyojin Season 3, sila gunakan pautan asal.
Attack on Titan Season 3, 進撃の巨人 Season3
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2018 Durasi: 23 min. per ep. Musim: Jenis: Episod: 12 Penterjemah: Dean AMX Dipos Oleh: Niee Senpai Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Shingeki no Kyojin Season 3 Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.
Siri ini dikategorikan sebagai 'dewasa' kerana mengandungin unsur kekerasan, darah, seksual atau bahasa yang tidak baik yang mungkin tidak sesuai untuk penonton di bawah umur. Pihak TapawSub tidak akan bertanggujawab dengan apa yang berlaku.

Sinopsis Shingeki no Kyojin Season 3

Selepas diselamatkan daripada Titan Colossal dan Armored, Eren Yaeger menumpukan dirinya untuk memperbaiki bentuk Titannya. Krista Lenz bergelut untuk menerima kehilangan rakannya, Kapten Levi memilih Eren dan rakan-rakannya untuk membentuk satu skuad peribadi baharunya, dan Komander Erwin Smith pulih daripada kecederaannya. Semua nampak baik untuk para tentera, sehingga kerajaan tiba-tiba menuntut hak penjagaan Eren dan Krista. Kejayaan baru-baru ini daripada Kor Tinjauan telah menarik perhatian, dan wajah yang dikenali dari masa lalu Levi dihantar untuk mengumpulkan askar yang dikehendaki. Dicari oleh kerajaan, Levi dan skuad baharunya mesti mengelak daripada musuh mereka dengan harapan dapat memastikan Eren dan Krista selamat.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Shingeki no Kyojin Season 3

Episod 01

Episod 02

Episod 03

Episod 04

Episod 05

Episod 06

Episod 07

Episod 08

Episod 09

Episod 10

Episod 11

Episod 12

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *