Markah 8.93
Iklan
Tanda
77 orang telah menanda

Attack on Titan: The Final Season Part 2

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Shingeki no Kyojin: The Final Season Part 2 di TapawSub. Jika ingin berkongsi Shingeki no Kyojin: The Final Season Part 2, sila gunakan pautan asal.
Attack on Titan Final Season Part 2, Shingeki no Kyojin Season 4, Attack on Titan Season 4, 進撃の巨人 The Final Season Part 2
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2022 Durasi: 23 min. Musim: Jenis: Episod: 12 Sarikata: Bahasa Malaysia Dipos Oleh: Dean AMX Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Shingeki no Kyojin: The Final Season Part 2 Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Shingeki no Kyojin: The Final Season Part 2

Gabi Braun dan Falco Grice telah berlatih sejak kecil untuk mewarisi salah satu daripada tujuh gergasi di bawah kawalan Marley dan membantu negara mereka dalam menghapuskan orang Eldia di Pulau Paradi. Walau bagaimanapun, ketika semuanya kelihatan baik untuk kedua-dua kadet itu, keamanan mereka tiba-tiba digoncang dengan ketibaan Eren Yeager dan anggota Kor Peninjau yang masih tersisa.

Setelah akhirnya sampai ke ruang bawah tanah rumah keluarga Yeager dan mengetahui tentang sejarah gelap gergasi, Kor Peninjau akhirnya telah menemui jawapan yang mereka telah bermati-matian perjuangkan. Dengan kebenaran kini di tangan mereka, kumpulan itu berangkat ke dunia di luar tembok.

Dalam musim akhir ini, dua dunia yang berbeza bertembung, di mana setiap pihak meneruskan agendanya sendiri dalam kesimpulan yang telah lama ditunggu-tunggu dalam perjuangan Pulau Paradi untuk bebas.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *