Markah 8.01
Tanda
13 orang telah menanda

Sword Art Online: Progressive Movie – Hoshi Naki Yoru no Aria

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Sword Art Online: Progressive Movie - Hoshi Naki Yoru no Aria di TapawSub. Jika ingin berkongsi Sword Art Online: Progressive Movie - Hoshi Naki Yoru no Aria, sila gunakan pautan asal.
Sword Art Online the Movie: Progressive - Aria of a Starless Night, SAO Progressive Movie, Aria in the Starless Night, Hoshinaki Yoru no Aria, 劇場版 ソードアート・オンライン プログレッシブ 星なき夜のアリア
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2021 Durasi: 1 hr. 37 min. Jenis: Episod: 1 Sarikata: Bahasa Malaysia Penterjemah: Xenon Dipos Oleh: Xenon Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Sword Art Online: Progressive Movie - Hoshi Naki Yoru no Aria Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Sword Art Online: Progressive Movie - Hoshi Naki Yoru no Aria

Cermerlang dari segi sosial dan akademik, Asuna Yuuki berada di landasan yang terbaik untuk lulus ujian kemasukan sekolah menengahnya. Teman dan rakan sekelasnya, Misumi ‘Mito’ Tozawa, menasihati dia supaya berehat sebentar dari belajar dan sertai rakannya pada hari pelancaran Sword Art Online (SAO)— permainan virtual reality. Asuna menerima ajakan dan tidak lama kemudian bertemu dengan rakannya di dalam permainan.

Nasib tidak menyebelahi mereka, Asuna, Mito dan para pemain yang log masuk ke SAO diberitahu diri mereka terperangkap dalam permainan secara kekal. Satu-satunya jalan keluar adalah dengan menyelesaikan semua seratus tingkat permainan, dan untuk memburukkan lagi keadaan, jika mati dalam permainan maka pemain tersebut mati di dunia sebenar. Dengan SAO kini bertukar menjadi perangkap yang ngeri, Asuna dan pemain lain — seperti pemedang tunggal Kazuto ‘Kirito’ Kirigaya — mesti menyesuaikan diri dan bertahan hidup sambil cuba menewaskan permainan yang tidak berhati perut itu hingga ke puncak.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Sword Art Online: Progressive Movie - Hoshi Naki Yoru no Aria

Sword Art Online Progressive

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *