Markah 5.75
Tanda
3 orang telah menanda

Taboo Tattoo

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Taboo Tattoo di TapawSub. Jika ingin berkongsi Taboo Tattoo, sila gunakan pautan asal.
Taboo Tattoo, タブー・タトゥー
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2016 Durasi: 24 min. per ep. Musim: Jenis: Episod: 12 Penterjemah: SpartaED Dipos Oleh: Escanor Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Taboo Tattoo Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Taboo Tattoo

Akatsuka Justice atau dikenali sebagai Seigi merupakan seorang pelajar yang mahir dalam seni mempertahankan diri. Pada suatu hari, Seigi menyelamatkan seorang lelaki tua gelandangan di jalanan daripada beberapa samseng yang kemudiannya memberinya tatu aneh di tapak tangannya sebagai balasan. Tatu itu bukan tatu biasa, tetapi ia adalah senjata khas yang memberinya kuasa ghaib.

Kemudian Seigi bertemu dengan seorang gadis yang merupakan ejen Amerika bernama Izzy yang ditugaskan untuk memulihkan tatu. Seigi kemudian memutuskan untuk membantunya dan mendapati dirinya dalam konspirasi antara negara.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Taboo Tattoo

Episod 01

Episod 02

Episod 03

Episod 04

Episod 05

Episod 06

Episod 07

Episod 08

Episod 09

Episod 10

Episod 11

Episod 12

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *