Markah 7.84
Tanda
15 orang telah menanda

Tasogare Otome x Amnesia

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Tasogare Otome X Amnesia di TapawSub. Jika ingin berkongsi Tasogare Otome X Amnesia, sila gunakan pautan asal.
黄昏乙女×アムネジア
Status: Telah Tamat Studio: Durasi: 23 Minit Per Episod Musim: Jenis: Episod: 12 Sarikata: Bahasa Malaysia Dipos Oleh: Baumkuchen21 Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Tasogare Otome X Amnesia Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Tasogare Otome X Amnesia

Akademi Persendirian Seikyou, yang dibina atas tipu muslihat mitos ghaib tradisional, mempunyai masa lalu yang kelam—selama 60 tahun, ia telah dihantui oleh hantu yang dikenali sebagai Yuuko, seorang wanita muda yang mati secara misteri di ruang bawah tanah bangunan sekolah lama. Tanpa ingatan tentang hidup atau matinya, Yuuko diam-diam mencari dan mengetuai Kelab Penyiasatan Paranormal untuk mencari jawapan.

Pertemuan secara kebetulan menyebabkan Yuuko berpaut kepada pelajar baru yang rajin Teiichi Niiya, yang dapat melihat hantu aneh itu, mereka cepat rapat, dan dia memutuskan untuk membantunya. Bersama-sama dengan Kirie Kanoe, saudara Yuuko, dan Momoe Okonogi tahun kedua yang tidak sedar, mereka menyelidiki Tujuh Misteri yang terkenal di sekolah bercerita itu.

Tasogare Otome x Amnesia mengisahkan kisah unik pelajar yang bekerjasama untuk memberi penerangan tentang kejadian paranormal sekolah mereka, sambil semakin menghampiri kebenaran di sebalik kematian Yuuko.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Tasogare Otome X Amnesia

Episod 01

720p

Episod 02

720p

Episod 03

720p

Episod 04

720p

Episod 05

720p

Episod 06

720p

Episod 07

720p

Episod 08

720p

Episod 09

720p

Episod 010

720p

Episod 011

720p

Episod 012

720p

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *