Markah 7.5
Tanda
1 orang telah menanda

As The God Will (2014)

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan As The God Will (2014) di TapawSub. Jika ingin berkongsi As The God Will (2014), sila gunakan pautan asal.
Status: Telah Tamat Diterbitkan: Nov 15, 2014 Durasi: 1:57:00 Musim: Jenis: Episod: 1 Sarikata: Bahasa Melayu Penterjemah: Ariff Tsukasa Dipos Oleh: Nizarman Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun As The God Will (2014) Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.
Siri ini dikategorikan sebagai 'dewasa' kerana mengandungin unsur kekerasan, darah, seksual atau bahasa yang tidak baik yang mungkin tidak sesuai untuk penonton di bawah umur. Pihak TapawSub tidak akan bertanggujawab dengan apa yang berlaku.

Sinopsis As The God Will (2014)

Shun Takahata merupakan pelajar tahun dua di sekolah tingginya yang menjalani kehdiupan hariannya seperti biasa sehinggalah suatu hari dia dipaksa bermain permainan kanak-kanak “Daruma-san ga Koronda” (dikenali siapa yang bergerak, dia kalah). Namun sekiranya anda kalah, anda akan mati sebagai penalti. Dia tidak tahu siapa dalang sebenarnya, jadi dia harus terus bermain dan menang agar dapat melindungi dirinya dan rakan waktu kecilnya, Ichika.

Filem ini diadaptasi daripada bahagian pertama manga “As the Gods Will”, Ditulis oleh Kaneshiro Muneyuki dan dilukis oleh Fujimura Akeji

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun As The God Will (2014)

Filem

1280 x 560

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *