Markah 7.44
Tanda
33 orang telah menanda

Boruto: Naruto the Movie

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Boruto: Naruto the Movie di TapawSub. Jika ingin berkongsi Boruto: Naruto the Movie, sila gunakan pautan asal.
Boruto: Naruto the Movie, Gekijouban Naruto (2015), BORUTO -NARUTO THE MOVIE-
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2015 Durasi: 1 hr. 35 min. Jenis: Episod: 1 Penterjemah: Dean Amx Dipos Oleh: Niee Senpai Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Boruto: Naruto the Movie Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Boruto: Naruto the Movie

Uzumaki Boruto yang bersemangat, anak kepada Bayang Api Ketujuh Kampung Daun iaitu Naruto, adalah seorang ninja mahir yang memiliki kesombongan dan keghairahan yang sama yang pernah dimiliki oleh bapanya. Walau bagaimanapun, ketiadaan berterusan bapanya, yang sibuk dengan tugas sebagai Bayang Api telah melemahkan “api muda” Boruto. Apabila mengetahui bahawa bapanya akan menonton calon ninja muda yang akan mengambil bahagian dalam peperiksaan Chunin yang akan datang, Boruto terdorong untuk membuktikan kepada bapanya bahawa dia layak mendapat perhatianya. Untuk berbuat demikian, dia meminta bantuan rakan dan saingan Naruto semasa kecil iaitu Uchiha Sasuke.

Peperiksaan Chunin bermula dan berjalan dengan lancar, sehingga tiba-tiba, Kampung Duan diserang oleh musuh baru yang mengancam keamanan kampung yang telah lama wujud itu. Kini mereka berdepan dengan bahaya yang sebenar, Naruto dan rakan-rakannya mesti bekerjasama untuk melindungi masa depan rumah tercinta mereka dan mengalahkan kejahatan yang mengganas di dunia mereka. Apabila pertempuran ini berlaku, Boruto mula menyedari perjuangan yang pernah dialami oleh bapanya serta makna sebenar untuk menjadi seorang ninja.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Boruto: Naruto the Movie

Boruto: Naruto the Movie

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *