Markah 7.17
Iklan
Tanda
26 orang telah menanda

Black Summoner

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Black Summoner di TapawSub. Jika ingin berkongsi Black Summoner, sila gunakan pautan asal.
黒の召喚士
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: Jul 09, 2022 Durasi: 23 Minit Per Episod Musim: Jenis: Episod: 12 Sarikata: Bahasa Malaysia Penterjemah: Baumkuchen21 Dipos Oleh: Baumkuchen21 Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Black Summoner Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Black Summoner

Bangun di tempat baru yang aneh tanpa ingatan tentang kehidupan masa lalu, Kelvin belajar bahawa dia menjauhkan diri dari kenangan itu sebagai pertukaran untuk kebolehan baru yang kuat semasa transmigrasi baru -baru ini. Menuju ke dunia baru sebagai pemanggil -dengan pengikut pertamanya menjadi dewi yang membawanya! -Kelvin memulakan kehidupan barunya sebagai pengembara, dan tidak lama sebelum dia mendapati pelupusan tersembunyinya .

Dari ksatria hitam dari istana kuno roh -roh jahat ke syaitan di dalam gua tersembunyi orang bijak, dia bersemangat dalam memerangi satu musuh yang hebat. Sertailah pengembara yang berkuasa ini dalam saga yang menggembirakan dan epik ketika dia dan sekutunya mengukir ke dalam sejarah sejarah

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Black Summoner

Batch Episod 1-12

1080p

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *