Markah 7.14
Iklan
Tanda
24 orang telah menanda

Doraemon Movie 42: Nobita to Sora no Utopia (BD)

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Doraemon Movie 42: Nobita to Sora no Utopia di TapawSub. Jika ingin berkongsi Doraemon Movie 42: Nobita to Sora no Utopia, sila gunakan pautan asal.
映画ドラえもん のび太と空の理想郷 , Doraemon: Nobita's Sky Utopia
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2023 Durasi: 1 hr. 47 min. Jenis: Episod: 1 Dipos Oleh: Niee Senpai Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Doraemon Movie 42: Nobita to Sora no Utopia Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Doraemon Movie 42: Nobita to Sora no Utopia

Kali ini, pengembaraan lima sekawan, iaitu Nobita, Doraemon, Shizuka, Suneo dan juga Giant membawa mereka ke langit apabila pesawat baru Doraemon membawa mereka ke Paradapia, di Sky Utopia, dunia di atas awan yang dibina oleh 3 orang bijak pandai, di mana tanahnya berbeza daripada bumi.

Utopia yang umpama syurga dengan terdapat banyak pulau membuatkan Nobita membayangkan dirinya hidup tanpa kesusahan, di mana dia boleh mendapat markah ujian yang baik dan boleh bermain apa sahaja sukan yang dia mahukan. Walaupun ia kelihatan sempurna pada zahirnya, terdapat sesuatu yang gelap tentang tempat itu.

Di Paradapia, mereka berkenalan dengan robot berbentuk kucing andromorphic bernama Sonya yang membawa kepada pendedahan konspirasi besar-besaran. Pada ketika itu, Paradapia telah diserang oleh seseorang yang tidak dikenali yang ingin memusnahkan Utopia itu.

Nobita, Doraemon dan rakan-rakan bersiap sedia untuk membantu Utopia daripada ancaman. Tetapi adakah mereka semua berjaya?

Watak & Pengisi Suara

Doraemon Main
Nobi, Nobita Main
Sonya Supporting
Nagase, Ren Japanese
Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Doraemon Movie 42: Nobita to Sora no Utopia

Doraemon Movie 42: Langit Utopia Nobita

1080p (Softsub)

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *