Iklan
Tanda
19 orang telah menanda

Gaikotsu Kishi-sama, Tadaima Isekai e Odekakechuu

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Gaikotsu Kishi-sama, Tadaima Isekai e Odekakechuu di TapawSub. Jika ingin berkongsi Gaikotsu Kishi-sama, Tadaima Isekai e Odekakechuu, sila gunakan pautan asal.
Skeleton Knight going out to the parallel universe, 骸骨騎士様、只今異世界へお出掛け中
Status: Telah Tamat Studio: , Diterbitkan: Apr 07, 2022 Durasi: 23 minit Musim: Jenis: Episod: 12 Sarikata: LaXmana Penterjemah: LaXmana Dipos Oleh: LaXmana Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Gaikotsu Kishi-sama, Tadaima Isekai e Odekakechuu Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.
Siri ini dikategorikan sebagai 'dewasa' kerana mengandungin unsur kekerasan, darah, seksual atau bahasa yang tidak baik yang mungkin tidak sesuai untuk penonton di bawah umur. Pihak TapawSub tidak akan bertanggujawab dengan apa yang berlaku.

Sinopsis Gaikotsu Kishi-sama, Tadaima Isekai e Odekakechuu

Pada suatu hari, seorang lelaki bermain permainan video sehingga tertidur… sedar-sedar saja dia mendapati dirinya berada di dalam dunia game… sebagai rangka! Dilengkapi dengan senjata yang kuat dan perisai avatarnya tetapi terperangkap dengan rupa rangka yang menakutkan, Arc perlu mencari tempat untuk dirinya sendiri di dunia baru yang penuh fantasi. Segala harapannya untuk kehidupan yang tenang musnah apabila bertemu dengan seorang elf yang cantik. Maka bermulalah pengembaraan yang penuh konflik dan cabaran.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Gaikotsu Kishi-sama, Tadaima Isekai e Odekakechuu

Episod 01

Episod 02

Episod 03

Episod 04

Episod 05

Episod 06

Episod 07

Episod 08

Episod 09

Episod 10

Episod 11

Episod 12

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *