Markah 5.94
Tanda
1 orang telah menanda

Girls Frontline

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Girls Frontline di TapawSub. Jika ingin berkongsi Girls Frontline, sila gunakan pautan asal.
ドールズフロントライン
Status: Telah Tamat Studio: Durasi: 24 Minit Per Episod Musim: Jenis: Episod: 12 Sarikata: Bahasa Malaysia Penterjemah: Muse Malaysia Dipos Oleh: Baumkuchen21 Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Girls Frontline Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Girls Frontline

Selepas Perang Dunia III memusnahkan populasi dunia dan menyebabkan sejumlah besar tanah tidak dapat didiami, pelbagai kontraktor tentera swasta mula menggunakan android tempur—juga dikenali sebagai “T-Dolls”—untuk mengekalkan keamanan di negara yang tidak stabil. Walaupun mereka secara fizikal lebih unggul daripada pejuang daging dan darah, T-Dolls tidak mampu merumuskan rancangan yang rumit dan dengan itu memerlukan seorang komander manusia untuk mengeluarkan arahan.

Sangvis Ferri ialah pengeluar T-Doll yang terkemuka dalam industri sehingga mereka cuba memasang T-Doll khusus sebagai komander tunggal syarikat itu—mengakibatkan kematian serta-merta semua orang di kemudahan itu. Merampas kawalan kilang Sangvis, AI penyangak mengisytiharkan perang terhadap saki-baki manusia. Kini menghadapi pencerobohan robot yang bermusuhan, Griffin & Kryuger ialah satu-satunya organisasi separa tentera yang cukup kuat untuk menahan konfrontasi dan menghentikan kemajuan yang merosakkan mereka.

Menyiasat peristiwa yang berkaitan dengan pencerobohan Sangvis Ferri, pasukan petugas elit “Team Anti-Rain” mencari maklumat yang sangat sulit di gudang terbiar, tetapi mereka diserang hendap seketika. Dengan harapan untuk melindungi penemuan mereka, kumpulan itu dibubarkan buat sementara waktu dan setiap Anak Patung bersembunyi. Sementara itu, Gentiane yang malas tetapi berbakat diupah oleh Griffin sebagai komander baru dan diberi misi kritikal pertamanya—mencari Pasukan Anti-Hujan dan memulihkan data terperingkat sebelum Sangvis Ferri boleh.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Girls Frontline

Batch Episod 1-12

720p

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *