Markah 7.23
Tanda
5 orang telah menanda

Grancrest Senki

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Grancrest Senki di TapawSub. Jika ingin berkongsi Grancrest Senki, sila gunakan pautan asal.
グランクレスト戦記
Status: Telah Tamat Studio: Durasi: 23 Minit Per Episod Musim: Jenis: Episod: 24 Sarikata: Bahasa Malaysia Dipos Oleh: Baumkuchen21 Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Grancrest Senki Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Grancrest Senki

Benua Atlatan sekali lagi mendapati dirinya dibakar oleh api peperangan selepas peristiwa ngeri yang dikenali sebagai Tragedi Dewan Besar. Apa yang sepatutnya menjadi peristiwa yang menggembirakan yang akan mewujudkan keamanan antara Kesatuan Fantasia dan Perikatan Kilang, perkahwinan Sir Alexis Douse dan Lady Marrine Kreische, sebaliknya adalah tragedi. Semasa pengantin perempuan dan pengantin lelaki berjalan di lorong, upacara tiba-tiba terganggu oleh penumpuan kuat “Chaos,” tenaga gelap dari dimensi lain yang merosakkan tanah dan membawa raksasa dan syaitan ke dunia. Dari dalam tenaga itu muncul Raja Iblis Diabolos, makhluk jahat yang serta-merta membunuh ketua-ketua kedua-dua puak, menghancurkan sebarang harapan untuk keamanan di antara mereka.

Setelah gagal menghalang bencana ini, Siluca Meletes, seorang ahli silap mata Perikatan, sedang mengembara melalui kawasan desa yang dipenuhi huru-hara untuk belajar di bawah seorang ahli silap mata. Apabila dia dipintas oleh sekumpulan askar yang bekerja dengan Persekutuan, Siluca diselamatkan oleh Theo Cornaro, seorang pahlawan muda yang membawa “Crest” misteri, simbol ajaib yang memberikan pemiliknya keupayaan untuk menghalau Chaos. Tanpa taat setia kepada domain tertentu, Theo berharap untuk mencapai pangkat Lord supaya dia dapat membebaskan bandar asalnya Sistina daripada penguasa zalimnya dan Kekacauan yang merebak di dalamnya. Kagum dengan matlamat murninya, Siluca mengikat kontrak ajaib dengan Theo, dan kedua-duanya memulakan perjalanan untuk memulihkan keseimbangan ke tanah mereka yang dilanda perang.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Grancrest Senki

Batch Episod 1-24

720p

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *