Markah 7.10
Tanda
17 orang telah menanda

High School of the Dead

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Highschool of the Dead di TapawSub. Jika ingin berkongsi Highschool of the Dead, sila gunakan pautan asal.
Gakuen Mokushiroku: Highschool of the Dead, HOTD, HSOTD, 学園黙示録 HIGHSCHOOL OF THE DEAD
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2010 Durasi: 24 min. per ep. Musim: Jenis: Episod: 12 Sarikata: Malay Penterjemah: Baumkuchen21 Dipos Oleh: Baumkuchen21 Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Highschool of the Dead Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.
Siri ini dikategorikan sebagai 'dewasa' kerana mengandungin unsur kekerasan, darah, seksual atau bahasa yang tidak baik yang mungkin tidak sesuai untuk penonton di bawah umur. Pihak TapawSub tidak akan bertanggujawab dengan apa yang berlaku.

Sinopsis Highschool of the Dead

Ia berlaku secara tiba-tiba: Orang mati mula bangkit dan Jepun dilanda huru-hara. Ketika raksasa ini mula mengganas sebuah sekolah menengah, Takashi Kimuro terpaksa membunuh kawan baiknya apabila dia digigit dan menyertai barisan orang mati berjalan. Bersumpah untuk melindungi Rei Miyamoto, teman wanita lelaki yang baru dibunuhnya, mereka hampir terlepas dari perangkap maut mereka di sebuah sekolah, hanya untuk disambut dengan masyarakat yang sudah jatuh. Tidak lama kemudian, Takashi dan Rei berkumpul bersama pelajar lain dalam perjalanan untuk mencari ahli keluarga mereka dan mendedahkan punca wabak yang melanda ini.

Menyertai mereka ialah Saeko Busujima, presiden cantik Kendo Club; Kouta Hirano, seorang otaku dengan jimat untuk senjata api; Saya Takagi, anak perempuan ahli politik yang berpengaruh; dan Shizuka Marikawa, jururawat sekolah panas mereka. Tetapi adakah gabungan kekuatan individu ini cukup untuk menakluki kiamat mayat hidup ini?

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Highschool of the Dead

Batch Episod 1-12

720p

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *