Markah 8.06
Tanda
15 orang telah menanda

Serial Experiments Lain

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Serial Experiments Lain di TapawSub. Jika ingin berkongsi Serial Experiments Lain, sila gunakan pautan asal.
Serial Experiments Lain, シリアルエクスペリメンツレイン
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 1998 Durasi: 23 min. per ep. Musim: Jenis: Episod: 13 Penterjemah: Kamehameha_effect Dipos Oleh: Escanor Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Serial Experiments Lain Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.
Siri ini dikategorikan sebagai 'dewasa' kerana mengandungin unsur kekerasan, darah, seksual atau bahasa yang tidak baik yang mungkin tidak sesuai untuk penonton di bawah umur. Pihak TapawSub tidak akan bertanggujawab dengan apa yang berlaku.

Sinopsis Serial Experiments Lain

Lain Iwakura, seorang remaja berumur 14 tahun yang pemalu dan suka bersifat tertutup, adalah salah seorang daripada gadis dari sekolahnya yang menerima e-mel tidak menyenangkan daripada rakan sekelasnya iaitu Chisa Yomoda, Chisa pada masa yang sama baru sahaja membunuh diri.

Lain tidak mempunyai keinginan mahupun pengalaman untuk menggunakan teknologi asas. Namun, apabila technophobe membuka e-mel, ia telah membawa Lain terus ke Wired, dunia rangkaian komunikasi yang serupa dengan apa yang kita kenali sebagai internet. Kehidupan Lain berubah 360 darjah, apabila dia mula menemui satu persatu misteri.

Lelaki pelik yang dipanggil Lelaki Berbaju Hitam mula muncul ke mana sahaja dia pergi, bertanyakan soalan kepadanya dan entah bagaimana mengetahui lebih banyak tentangnya daripada yang Lain ketahui. Dengan sempadan antara realiti dan ruang siber yang semakin kabur, Lain terjerumus ke dalam peristiwa yang lebih nyata dan pelik di mana identiti, kesedaran dan persepsi merupakan konsep yang mengambil makna baharu.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Serial Experiments Lain

Episod 01

Episod 02

Episod 03

Episod 04

Episod 05

Episod 06

Episod 07

Episod 08

Episod 09

Episod 10

Episod 11

Episod 12

Episod 13

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *