Markah 6.90
Tanda
2 orang telah menanda

Ibara no Ou

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Ibara no Ou di TapawSub. Jika ingin berkongsi Ibara no Ou, sila gunakan pautan asal.
King of Thorn, いばらの王
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2009 Durasi: 1 hr. 50 min. Jenis: Episod: 1 Penterjemah: Minn Dipos Oleh: Niee Senpai Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Ibara no Ou Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.
Siri ini dikategorikan sebagai 'dewasa' kerana mengandungin unsur kekerasan, darah, seksual atau bahasa yang tidak baik yang mungkin tidak sesuai untuk penonton di bawah umur. Pihak TapawSub tidak akan bertanggujawab dengan apa yang berlaku.

Sinopsis Ibara no Ou

Ibara no Ou “Medusa”, virus maut yang telah menjadi wabak di seluruh dunia. Untuk melarikan diri daripada virus yang membawa maut ini, beberapa orang telah dipilih untuk dimasukkan ke dalam cold sleep dalam sebuah kapsul dan berhibernasi, dengan harapan bahawa pada masa akan datang virus yang membawa maut itu akan hilang.

Kasumi, seorang gadis remaja daripada salah seorang daripada 160 yang dipilih untuk mencuba kaedah ini dan dibimbing ke Cold Sleep Capsule Center (CSCC) di dalam sebuah istana purba.

Memahami bahawa ia hampir mustahil, Kasumi tidur dengan harapan dapat berjumpa dengan kakaknya Shizuku semula, yang juga dijangkiti virus itu. Apabila Kasumi bangun, mereka menyedari bahawa CSCC tidak seperti dahulu. Sama seperti kisah “Sleeping Beauty”, istana itu ditutupi dengan duri dan sedang diserang oleh makhluk dan raksasa yang tidak dikenali!

Watak & Pengisi Suara

Owen, Marco Main
Ishiki, Kasumi Main
Hanazawa, Kana Japanese
Laisenbach, Timothy Supporting
Yajima, Akiko Japanese
Roznovski, Alice Supporting
Kuno, Misaki Japanese
Ishiki, Shizuku Supporting
Sendai, Eri Japanese
Turner, Katherine Supporting
Ohara, Sayaka Japanese
Hewitt, Walter Supporting
Ambler, Judith Supporting
Vega, Ivan Coral Supporting
Isobe, Tsutomu Japanese
Owen, Laura Supporting
Kawasumi, Ayako Japanese
Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Ibara no Ou

King of Thorn

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *