Markah 7.46
Tanda
12 orang telah menanda

K Project

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan K Project di TapawSub. Jika ingin berkongsi K Project, sila gunakan pautan asal.
K
Status: Telah Tamat Studio: Durasi: 24 Minit Per Episod Musim: Jenis: Episod: 13 Sarikata: Bahasa Malaysia Dipos Oleh: Baumkuchen21 Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun K Project Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis K Project

“Raja” ialah individu yang telah dikurniakan kuasa ghaib yang luar biasa dan diberi keupayaan untuk merekrut orang lain ke dalam puak mereka. Melindungi nyawa dan kehormatan ahli keluarga mereka adalah sebahagian daripada tugas Raja-raja. Selepas video yang menggambarkan pembunuhan kejam seorang Red Clansman tersebar secara tular, pelajar yang bersahaja Yashiro Isana dituduh melakukan pembunuhan. Kini, pemburuan sedang dijalankan untuk kepalanya, menyebabkan dia bersentuhan dengan “Anjing Hitam” Kurou Yatogami yang terkenal—seorang ahli pedang dan ahli mempertahankan diri yang mahir bertekad untuk mengikut kehendak mendiang tuannya, Raja Ketujuh. Sementara itu, Raja Merah semasa, Mikoto Suou, menghadapi kematiannya sendiri apabila pencarian Yashiro semakin sempit. Tetapi semasa perjuangan Yashiro untuk membuktikan dia tidak bersalah, konspirasi yang lebih besar sedang terbongkar di sebalik tabir; awan mula muncul dalam ingatannya, dan kawan rapat mula mempersoalkan kewujudannya. Apa yang bermula sebagai pembunuhan mudah kini menuju ke arah perang besar-besaran antara Raja-raja dengan nasib dunia yang dipertaruhkan.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun K Project

Batch Episod 1-13

720p

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *