Markah 7.26
Tanda
10 orang telah menanda

Kabaneri Of The Iron Fortress

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Kabaneri Of The Iron Fortress di TapawSub. Jika ingin berkongsi Kabaneri Of The Iron Fortress, sila gunakan pautan asal.
甲鉄城のカバネリ
Status: Telah Tamat Studio: Durasi: 22 Minit Per Episod Musim: Jenis: Episod: 12 Sarikata: Bahasa Malaysia Dipos Oleh: Baumkuchen21 Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Kabaneri Of The Iron Fortress Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Kabaneri Of The Iron Fortress

Dunia berada di tengah-tengah revolusi perindustrian apabila makhluk mengerikan muncul daripada virus misteri, merobek daging manusia untuk memuaskan selera makan mereka yang tidak berkesudahan. Satu-satunya cara untuk membunuh makhluk ini, yang dikenali sebagai “Kabane,” adalah dengan memusnahkan hati bersalut keluli mereka. Walau bagaimanapun, jika digigit oleh salah satu daripada raksasa ini, mangsa ditakdirkan untuk nasib yang lebih buruk daripada kematian, kerana yang jatuh bangkit sekali lagi untuk menyertai barisan rakan mayat hidup mereka.

Hanya tamadun yang paling berkubu yang terselamat daripada kemelut ini, seperti halnya pulau Hinomoto, di mana manusia telah mencipta tembok besar untuk melindungi diri mereka daripada gerombolan Kabane yang tidak berkesudahan. Satu-satunya jalan masuk ke kubu gergasi ini adalah melalui kereta api berperisai tebal, yang diservis dan dibina oleh lelaki muda seperti Ikoma. Setelah mencipta senjata maut yang dipercayainya akan menembusi hati Kabane dengan mudah, Ikoma tidak sabar menanti hari apabila dia akan dapat bertarung menggunakan ciptaan baharunya. Walau bagaimanapun, dia tidak tahu bahawa peluangnya akan datang lebih cepat daripada yang dia jangkakan…

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Kabaneri Of The Iron Fortress

Batch Episod 1-12

720p

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *