Markah 8.65
Tanda
9 orang telah menanda

Kaguya-sama Season S2

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Kaguya-sama wa Kokurasetai? Tensai-tachi no Renai Zunousen di TapawSub. Jika ingin berkongsi Kaguya-sama wa Kokurasetai? Tensai-tachi no Renai Zunousen, sila gunakan pautan asal.
かぐや様は告らせたい?~天才たちの恋愛頭脳戦~
Status: Telah Tamat Studio: Durasi: 25 Minit Per Episod Musim: Jenis: Episod: 12 Sarikata: Bahasa Malaysia Dipos Oleh: Baumkuchen21 Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Kaguya-sama wa Kokurasetai? Tensai-tachi no Renai Zunousen Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Kaguya-sama wa Kokurasetai? Tensai-tachi no Renai Zunousen

Selepas percutian musim panas yang perlahan tetapi penuh peristiwa, penggal kedua Akademi Shuchiin kini bermula dengan kuat. Apabila Ogos beralih ke bulan September, hari lahir Miyuki Shirogane semakin hampir, meninggalkan Kaguya Shinomiya dalam kesusahan yang serius tentang cara meraikannya. Tambahan pula, perkhidmatan majlis pelajar ke-67 sekolah itu akan berakhir. Disebabkan ahli majlis berada dalam kelas yang berbeza, satu-satunya masa yang Kaguya dan Miyuki perlu bersama akan segera hilang, meletakkan semua rancangan licik mereka pada risiko.

Pilihan raya yang panjang dan sukar yang akan menentukan nasib majlis pelajar baharu menanti, kerana pelbagai pencabar memperjuangkan gelaran presiden yang diidamkan.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Kaguya-sama wa Kokurasetai? Tensai-tachi no Renai Zunousen

Batch Episod 1-12

720p

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *