Markah 7.42
Iklan
Tanda
4 orang telah menanda

MF Ghost

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan MF Ghost di TapawSub. Jika ingin berkongsi MF Ghost, sila gunakan pautan asal.
MFゴースト
Status: Masih Disiarkan Studio: Diterbitkan: Oct 01, 2023 Durasi: 23 Minit Per Episod Musim: Jenis: Episod: 12 Sarikata: Bahasa Malaysia Penterjemah: Baumkuchen21 Dipos Oleh: Baumkuchen21 Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun MF Ghost Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis MF Ghost

Tahun 202X. Kereta elektrik pandu sendiri telah menggantikan kereta berasaskan enjin pembakaran dalaman, menjadi mana-mana di Jepun. Walau bagaimanapun, litar perlumbaan yang dikenali sebagai MFG, yang menggunakan kereta pembakaran dalaman tradisional, semakin popular di seluruh dunia. Kanata Livington, pelumba Jepun-British berusia 19 tahun, datang ke Jepun selepas menamatkan pengajian dari sekolah perlumbaan terkemuka di United Kingdom untuk mengambil bahagian dalam MFG dan mencari bapanya yang hilang, Ken Katagiri. Kanata berpindah ke rumah kawan arwah ibunya—En. dan Puan Saionji—dan menyertai perlumbaan di bawah nama keluarga bapanya, meminjam Toyota 86 daripada Ogata, rakan keluarga pasangan itu. Walaupun terdapat kelemahan besar dalam spesifikasi, Kanata berjaya mencapai 15 teratas sambil berlumba dengan supercar peringkat teratas, menunjukkan kemahirannya yang luar biasa. Takumi Fujiwara, pelumba lagenda menuruni bukit dan rali, ternyata menjadi jurulatih Kanata. Pekerja MFG yang biasa dengan Fujiwara dan bekas pelumba dari generasi yang sama mula menyedari Kanata. Angin puyuh baharu akan bermula di MFG.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun MF Ghost

Episod 01 - Pencabar Dari England

1080p

Episod 02 - Generasi MFG Yang Mengejutkan

1080p

Episod 03 - Garis Lurus Kamaboko

1080p

Episod 04 - Pengurusan Tayar

1080p

Episod 05- Kerjasama Pasukan

1080p

Episod 06-Pelumba Yang Tragik

1080p

Episod 07- Lelaki Dalam 4 Kereta

1080p

Episod 08-Petak Bual Suara

1080p

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *