Markah 7.33
Tanda
39 orang telah menanda

Kanojo Okarishimasu

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Rent-a-Girlfriend di TapawSub. Jika ingin berkongsi Rent-a-Girlfriend, sila gunakan pautan asal.
彼女、お借りします
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 11 Julai 2020 Durasi: 24 minit per episod Musim: Jenis: Episod: 12 Sarikata: Malay Penterjemah: Typofansub Dipos Oleh: Baumkuchen21 Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Rent-a-Girlfriend Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Rent-a-Girlfriend

Dihalau oleh teman wanitanya, pelajar kolej Kazuya Kinoshita yang hancur secara emosional cuba menenangkan kekosongan di hatinya melalui teman wanita sewa dari aplikasi mudah alih. Pada mulanya, Chizuru Mizuhara nampaknya gadis yang sempurna dengan segala yang mungkin dia minta: penampilan yang hebat dan keperibadian yang comel dan penyayang. Setelah melihat pelbagai pendapat mengenai profilnya setelah kencan pertama mereka, dan masih terseksa oleh hubungannya sebelumnya, Kazuya percaya bahawa Chizuru hanya bermain-main dengan hati lelaki dan meninggalkannya penilaian negatif. Marah dengan tidak hormat pelanggannya terhadapnya, Chizuru mengungkapkan sifat sebenarnya: tenang dan berperangai, bertentangan sepenuhnya dengan kesan pertama Kazuya. Pada saat itu, Kazuya menerima berita mengenai kejatuhan neneknya dan terpaksa membawa Chizuru bersamanya ke hospital. Walaupun ternyata tidak serius, neneknya gembira kerana Kazuya akhirnya menemui teman wanita yang serius, yang selalu menjadi keinginannya. Tidak dapat mengatakan yang sebenarnya kepadanya, Kazuya dan Chizuru dipaksa menjalin hubungan palsu — bertindak seolah-olah mereka benar-benar kekasih.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Rent-a-Girlfriend

Episod 1

720p
720p

Episod 2

720p

Episod 3

720p

Episod 4

720p

Episod 5

720p

Episod 6

720p

Episod 7

720p

Episod 8

720p

Episod 9

720p

Episod 10

720p

Episod 11

720p

Episod 12

720p

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *