Markah 8.48
Tanda
8 orang telah menanda

Vivy: Fluorite Eye’s Song

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Vivy: Fluorite Eye's Song di TapawSub. Jika ingin berkongsi Vivy: Fluorite Eye's Song, sila gunakan pautan asal.
Vivy -Fluorite Eye's Song-, Vivy -Fluorite Eye's Song- (ヴィヴィ -フローライトアイズソング-)
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2021 Durasi: 24 min. per ep. Musim: Jenis: Episod: 13 Penterjemah: Ripman Dipos Oleh: Escanor Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Vivy: Fluorite Eye's Song Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Vivy: Fluorite Eye's Song

Apabila AI yang sangat canggih dicipta untuk tujuan menghapuskan manusia, pembunuhan beramai-ramai yang berlaku dengan bau darah yang segar serta bau badan yang terbakar tersebar di ruang udara. Dalam usaha yang terdesak bagi mengelakkan malapetaka daripada berlaku, seorang saintis mempertaruhkan segala-galanya pada saki-baki dari masa lalu.

Menghidupkan semula masa dalam garis masa seratus tahun mendatang, AI sudah menjadi sebahagian daripada masyarakat manusia, diprogramkan dengan misi khusus yang bertujuan untuk dijalankan bagi keseluruhan operasi mereka. Vivy, AI autonomi pertama, ialah seorang penyanyi yang ditugaskan untuk menyebarkan kebahagiaan melalui suaranya. Di taman tema di mana dia hampir tidak mendapat penonton yang sesuai, dia berusaha untuk mencurahkan isi hatinya ke dalam persembahannya, pasti dia akan mengulanginya hari demi hari. Iaitu, sehingga AI lanjutan dari masa depan muncul di hadapannya dan meminta bantuannya menghentikan perang yang dahsyat seratus tahun dari pembuatannya. Dengan masa yang singkat untuk memproses pendedahan yang membalikkan dunianya, Vivy dilontarkan ke dalam perjalanan berabad-abad untuk mengelakkan sejarah ganas yang akan datang.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Vivy: Fluorite Eye's Song

Episod 01

Episod 02

Episod 03

Episod 04

Episod 05

Episod 06

Episod 07

Episod 08

Episod 09

Episod 10

Episod 11

Episod 12

Episod 13

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *