Markah 6.76
Iklan
Tanda
4 orang telah menanda

Keikenzumi na Kimi to, Keiken Zero na Ore ga, Otsukiai suru Hanashi

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Keikenzumi na Kimi to, Keiken Zero na Ore ga, Otsukiai suru Hanashi di TapawSub. Jika ingin berkongsi Keikenzumi na Kimi to, Keiken Zero na Ore ga, Otsukiai suru Hanashi, sila gunakan pautan asal.
経験済みなキミと、 経験ゼロなオレが、 お付き合いする話。
Status: Masih Disiarkan Studio: Diterbitkan: Oct 07, 2023 Durasi: 24 Minit Per Episod Musim: Jenis: Episod: 12 Sarikata: Bahasa Malaysia Penterjemah: Baumkuchen21 Dipos Oleh: Baumkuchen21 Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Keikenzumi na Kimi to, Keiken Zero na Ore ga, Otsukiai suru Hanashi Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Keikenzumi na Kimi to, Keiken Zero na Ore ga, Otsukiai suru Hanashi

Ryuuto Kashima ialah seorang pelajar sekolah menengah yang muram. Sebagai sebahagian daripada permainan hukuman, dia terpaksa mengaku kepada Runa Shirakawa, seorang gadis dari kasta tertinggi sekolah yang dikagumi oleh semua orang. Mereka akhirnya keluar atas sebab yang tidak dijangka iaitu “Err, saya bebas sekarang jadi…” tetapi Ryuuto akhirnya mengikuti dan mencuri dengar Runa yang mengaku oleh ahli kelab bola sepak yang kacak, dan Runa membawa Ryuuto, yang baru sahaja dia dengar. mula berkencan, ke biliknya sendiri sebagai satu perkara yang pasti. Mereka mempunyai kawan yang berbeza dan cara untuk berseronok, dan mereka berbeza dalam hampir semua cara. Namun begitu, mereka mula berhubung antara satu sama lain selepas terkejut dengan perbezaan mereka setiap hari dan menerimanya.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Keikenzumi na Kimi to, Keiken Zero na Ore ga, Otsukiai suru Hanashi

Episod 01- Kisah Pengakuan Cinta Kita : Awak Yang Berpengalaman Dan Saya Yang Tidak Berpengalaman

1080p

Episod 02 - Kisah Temu Janji Kami

1080p

Episod 03 - Kisah Mengejutkan Kami

1080p

Episod 04 - Kisah Cemburu Kami

1080p

Episod 05-Kisah Malam Kami

1080p

Episod 06- Kisah Menipu Kami

1080p

Episod 07 - Kisah Festival Kami

1080p

Episod 08 - Kisah Kelangsungan Hidup Kami

1080p

Episod 09- Kisah Larian Kami

1080p

Episod 10- Kisah Berbeza Kami

1080p

Episod 11- Kisah Putus Kami

1080p

Episod 12- Kisah Pengalaman Kami

1080p

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *