Fall 2023

Goblin Slayer II

LIDENFILMS
12 episodes · Siri Masih Disiarkan ゴブリンスレイヤーⅡ , Goblin Slayer 2nd Season
7.75

“Aku tidak menyelamatkan dunia, yang aku lakukan hanyalah membunuh goblin.”

Dalam guild pinggiran, dikhabarkan ada perkara yang jarang berlaku, ada seseorang yang mencapai pangkat perak (pangkat ke-3) hanya dengan membunuh goblin…

The Holy Maiden (Gadis Suci), Onna Shinkan yang telah menjadi pengembara membentuk parti pertamanya. Orang yang membantunya dalam parti itu dikenali sebagai Goblin Slayer.

Hametsu No Oukoku

Yokohama Animation Lab
12 episodes · Siri Telah Tamat はめつのおうこく
7.57

Selama berabad-abad, manusia berkembang melalui kuasa sihir, hadiah daripada ahli sihir untuk membantu manusia. Tetapi zaman telah berubah. Pengembangan Gear saintifik telah menjadikan kedua-dua sihir dan ahli sihir usang. Untuk membebaskan manusia daripada hawar sihir, Empayar Redia yang perkasa memulakan pemburuan kejam untuk menghapuskan semua ahli sihir. Adonis masih kanak-kanak ketika perburuan bermula, perantis kepada ahli sihir yang sangat disayanginya. Apabila dia mati di tangan empayar, Adonis bersumpah untuk membalas dendam. Dengan kuasa ahli sihir yang marah ini, darah akan mengalir.

Kimi no Koto ga Daidaidaidaidaisuki na 100-nin no Kanojo

Bibury Animation Studios
12 episodes · Siri Telah Tamat The 100 Girlfriends Who Really, Really, Really, Really, Really Love You
8.22

Seorang pelajar sekolah tinggi, Aijo Rentaro, dikecewakan gadis buat kali ke-100. Suatu hari dia berhajat di sebuah kuil untuk mendapat teman wanita di sekolah tinggi nanti. Tanpa disangka, dewa cinta muncul di depannya dan mengabulkan permintaan Aijo dengan 100 orang gadis sebagai belahan jiwanya.

Maka bermulalah sebuah kisah harem yang sangat luar biasa.

Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute! 2nd Season

Nexus
12 episodes · Siri Telah Tamat The Eminence in Shadow Season 2
8.81

Musim kedua anime Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute!

Keikenzumi na Kimi to, Keiken Zero na Ore ga, Otsukiai suru Hanashi

ENGI
12 episodes · Siri Masih Disiarkan 経験済みなキミと、 経験ゼロなオレが、 お付き合いする話。
6.76

Ryuuto Kashima ialah seorang pelajar sekolah menengah yang muram. Sebagai sebahagian daripada permainan hukuman, dia terpaksa mengaku kepada Runa Shirakawa, seorang gadis dari kasta tertinggi sekolah yang dikagumi oleh semua orang. Mereka akhirnya keluar atas sebab yang tidak dijangka iaitu “Err, saya bebas sekarang jadi…” tetapi Ryuuto akhirnya mengikuti dan mencuri dengar Runa yang mengaku oleh ahli kelab bola sepak yang kacak, dan Runa membawa Ryuuto, yang baru sahaja dia dengar. mula berkencan, ke biliknya sendiri sebagai satu perkara yang pasti. Mereka mempunyai kawan yang berbeza dan cara untuk berseronok, dan mereka berbeza dalam hampir semua cara. Namun begitu, mereka mula berhubung antara satu sama lain selepas terkejut dengan perbezaan mereka setiap hari dan menerimanya.

MF Ghost

Felix Film
12 episodes · Siri Telah Tamat MFゴースト
7.42

Tahun 202X. Kereta elektrik pandu sendiri telah menggantikan kereta berasaskan enjin pembakaran dalaman, menjadi mana-mana di Jepun. Walau bagaimanapun, litar perlumbaan yang dikenali sebagai MFG, yang menggunakan kereta pembakaran dalaman tradisional, semakin popular di seluruh dunia. Kanata Livington, pelumba Jepun-British berusia 19 tahun, datang ke Jepun selepas menamatkan pengajian dari sekolah perlumbaan terkemuka di United Kingdom untuk mengambil bahagian dalam MFG dan mencari bapanya yang hilang, Ken Katagiri. Kanata berpindah ke rumah kawan arwah ibunya—En. dan Puan Saionji—dan menyertai perlumbaan di bawah nama keluarga bapanya, meminjam Toyota 86 daripada Ogata, rakan keluarga pasangan itu. Walaupun terdapat kelemahan besar dalam spesifikasi, Kanata berjaya mencapai 15 teratas sambil berlumba dengan supercar peringkat teratas, menunjukkan kemahirannya yang luar biasa. Takumi Fujiwara, pelumba lagenda menuruni bukit dan rali, ternyata menjadi jurulatih Kanata. Pekerja MFG yang biasa dengan Fujiwara dan bekas pelumba dari generasi yang sama mula menyedari Kanata. Angin puyuh baharu akan bermula di MFG.

Ragna Crimson

SILVER LINK.
24 episodes · Siri Telah Tamat ラグナクリムゾン
7.52

Dalam dunia di mana naga memerintah langit, laut dan darat, mereka yang akan melawan mereka dan menang mesti melepasi had kekuatan manusia biasa. Menetapkan kemenangan dalam apa jua cara, pemburu naga Ragna bergabung tenaga dengan Crimson yang misterius. Motivasi Crimson mungkin tidak jelas, tetapi matlamat mereka adalah sama: untuk memusnahkan raja naga.

Seiken Gakuin no Makentsukai

Passione
12 episodes · Siri Telah Tamat
7.14

Pertempuran sesama negara bukan apa-apa dibandingkan dengan pertempuran dalam kelas.

Menanti saat reinkarnasi selepas seribu tahun, Raja Iblis Leonis tiba-tiba bangkit dalam tubuh seorang budak lelaki berusia 10 tahun! Pada masa itu dia bertemu dengan Riselia, seorang gadis yang bertempur melawan Void, makhluk yang hampir menghapuskan manusia. Dalam dunia yang penuh misteri baginya itu, Leonis akhirnya mendaftar di Akademi Excalibur, sekolah yang melatih pelajar untuk menentang Void. Apakah hubungan Void dan Leonis?

Spy x Family Season 2

CloverWorks, Wit Studio
12 episodes · Siri Telah Tamat
8.49

Musim kedua Spy x Family.

Undead Unluck

David Production
24 episodes · Siri Telah Tamat アンデッドアンラック
8.05

Selepas menamatkan siri manga kegemarannya, Fuko Izumo akhirnya memutuskan untuk menamatkan riwayatnya. Selama 10 tahun, sesiapa yang menyentuh Fuko akan mendapat nasib yang malang. Itu mempengaruhi hidupnya secara drastik, termasuk menyebabkan kematian ibu bapanya.

Sebelum sempat membunuh diri, Fuko disentuh oleh seorang lelaki pelik yang kemudiannya terjatuh ke landasan kereta api dan dirempuh sampai hancur. Tapi, dia muncul dan hidup semula di depan Fuko.

Lelaki yang Fuko namakan Andy itu seorang yang hidup abadi, dan bercita-cita untuk mati. Akhirnya mereka bekerjasama untuk memberikan kematian terbaik kepada Andy. Tapi sebuah organisasi misteri mula bertindak, dan cuba mengambil kesempatan dari keupayaan luar biasa mereka berdua.