Markah 8.53
Tanda
10 orang telah menanda

Kenpuu Denki Berserk

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Kenpuu Denki Berserk di TapawSub. Jika ingin berkongsi Kenpuu Denki Berserk, sila gunakan pautan asal.
Berserk, Berserk: The Chronicles of Wind Blades, Sword-Wind Chronicle Berserk, 剣風伝奇ベルセルク
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 1997 Durasi: 25 min. per ep. Musim: Jenis: Episod: 25 Penterjemah: Minn Dipos Oleh: Niee Senpai Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Kenpuu Denki Berserk Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.
Siri ini dikategorikan sebagai 'dewasa' kerana mengandungin unsur kekerasan, darah, seksual atau bahasa yang tidak baik yang mungkin tidak sesuai untuk penonton di bawah umur. Pihak TapawSub tidak akan bertanggujawab dengan apa yang berlaku.

Sinopsis Kenpuu Denki Berserk

Guts, seorang lelaki yang suatu hari nanti akan dikenali sebagai Pendekar Hitam, ialah seorang askar, pengembara muda yang dicirikan dengan pedang besar yang dibawanya. Dia menerima pekerjaan yang menawarkan wang paling banyak, tetapi dia tidak pernah tinggal dengan satu-satu kumpulan untuk suatu masa yang lama—sehinggalah dia bertemu dengan Band of the Hawk.

Diserang hendap selepas menyelesaikan pekerjaan, Guts telah menghancurkan ramai ahlinya dalam pertempuran. Griffith, ketua dan pengasas The Band of the Falcon, samgat kagum dengan Guts dan ingin bertarung dengannya.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Kenpuu Denki Berserk

Episod 01

Episod 02

Episod 03

Episod 04

Episod 05

Episod 06

Episod 07

Episod 08

Episod 09

Episod 10

Episod 11

Episod 12

Episod 13

Episod 14

Episod 15

Episod 16

Episod 17

Episod 18

Episod 19

Episod 20

Episod 21

Episod 22

Episod 23

Episod 24

Episod 25

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *