Markah 8.58
Tanda
56 orang telah menanda

Kimetsu no Yaiba

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Kimetsu no Yaiba di TapawSub. Jika ingin berkongsi Kimetsu no Yaiba, sila gunakan pautan asal.
Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba, Blade of Demon Destruction, 鬼滅の刃
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2019 Durasi: 23 min. per ep. Musim: Jenis: Episod: 26 Penterjemah: Niee Senpai Dipos Oleh: Niee Senpai Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Kimetsu no Yaiba Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Kimetsu no Yaiba

Sejak zaman purbakala, khabar angin telah tersebar tentang puaka-puaka yang mengamuk di hutan. Oleh kerana itu, penduduk kampung setempat tidak pernah keluar pada waktu malam. Legenda mengatakan bahawa pembunuh puaka juga menjelajah malam, memburu puaka yang haus darah ini. Sebagai Tanjirou muda, khabar angin ini akan menjadi realiti yang sukar diterimanya…

Sejak kematian bapanya, Tanjirou menyara keluarganya. Walaupun hidup mereka telah penuh tragedi, mereka masih menemui kebahagiaan. Tetapi kehangatan yang menyedihkan itu hancur pada suatu hari apabila Tanjirou mendapati keluarganya dibunuh dan satu-satunya yang selamat, kakaknya, Nezuko, berubah menjadi puaka. Namun, Nezuko masih menunjukkan tanda-tanda emosi dan pemikiran manusia…

Oleh itu, usaha Tanjirou bermula untuk memerangi puaka-puaka ini dan mengubah kakaknya menjadi manusia sekali lagi.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Kimetsu no Yaiba

Batch

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *