Markah 7.40
Tanda
3 orang telah menanda

Mugen no Juunin: Immortal

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Mugen no Juunin: Immortal di TapawSub. Jika ingin berkongsi Mugen no Juunin: Immortal, sila gunakan pautan asal.
Blade of the Immortal, 無限の住人-IMMORTAL-
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2019 Durasi: 23 min. per ep. Jenis: Episod: 24 Penterjemah: Dean AMX Dipos Oleh: Escanor Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Mugen no Juunin: Immortal Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.
Siri ini dikategorikan sebagai 'dewasa' kerana mengandungin unsur kekerasan, darah, seksual atau bahasa yang tidak baik yang mungkin tidak sesuai untuk penonton di bawah umur. Pihak TapawSub tidak akan bertanggujawab dengan apa yang berlaku.

Sinopsis Mugen no Juunin: Immortal

Manji adalah seorang pemedang kebal, yang telah disumpah dengan kehidupan abadi. Dia telah bosan hidup dengan semua kematian yang telah dibuatnya. Dia tidak mempunyai kemahiran selain daripada pembunuhan, sehingga dia membentuk rancangan untuk tidak kebal. Dia akan membunuh seratus orang jahat bagi setiap orang yang baik yang telah dibunuhnya.

Kebayan tua yang menyumpah Manji dengan kekebalan bersetuju dengan cadangan Manji dan Manji ditetapkan pada jalannya untuk membunuh seribu orang jahat. Dalam perjalanannya dia bertemu seorang gadis muda, Rin, yang ingin membalas dendam terhadap ahli sekolah pedang telah membunuh keluarganya.

Perjalanan Rin dan Manji bersama-sama adalah untuk mencari ketenangan. Dalam perjalanan mereka, terdapat banyak musuh yang berbeza-beza. Rin dan Manji hampir sentiasa diserang semasa menjalani kehidupan mereka, sambil mengelak dari dimakan dendam.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Mugen no Juunin: Immortal

Episod 01

Episod 02

Episod 03

Episod 04

Episod 05

Episod 06

Episod 07

Episod 08

Episod 09

Episod 10

Episod 11

Episod 12

Episod 13

Episod 14

Episod 15

Episod 16

Episod 17

Episod 18

Episod 19

Episod 20

Episod 21

Episod 22

Episod 23

Episod 24

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *