Markah 8.16
Tanda
4 orang telah menanda

Death Parade

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Death Parade di TapawSub. Jika ingin berkongsi Death Parade, sila gunakan pautan asal.
デス・パレード
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2015 Durasi: 23 min. per ep. Musim: Jenis: Episod: 12 Dipos Oleh: Niee Senpai Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Death Parade Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.
Siri ini dikategorikan sebagai 'dewasa' kerana mengandungin unsur kekerasan, darah, seksual atau bahasa yang tidak baik yang mungkin tidak sesuai untuk penonton di bawah umur. Pihak TapawSub tidak akan bertanggujawab dengan apa yang berlaku.

Sinopsis Death Parade

Beberapa orang tiba-tiba mendapati diri mereka berada di bar misteri. Di hadapan pelayan bar bernama Dekim, mereka kemudiannya dikehendaki bersaing dalam pelbagai jenis permainan yang akan menentukan nasib mereka selepas kematian.

Watak & Pengisi Suara

Decim Main
Maeno, Tomoaki Japanese
Kurokami no Onna Main
Seto, Asami Japanese
Nona Main
Ookubo, Rumi Japanese
Clavis Supporting
Uchiyama, Kouki Japanese
Ginti Supporting
Arita, Mayu Supporting
Tanezaki, Atsumi Japanese
Quin Supporting
Tatsumi Supporting
Fujiwara, Keiji Japanese
Castra Supporting
Yuzuki, Ryouka Japanese
Oculus Supporting
Genda, Tesshou Japanese
Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Death Parade

Batch

Komen

 1. Syawal says:

  Ini pon sama macam mana nak tengok? Yg lain senang je……

  1. tinker3bellz1 says:

   Lepas kau dah klik link Google Drive tu, dia akan keluar 1 page. Klik “Click to Verify” & tunggu 20 saat. Lepas tu dia akan keluar arahan. Kau follow je arahan tu. Arahannya ialah “Scroll down and click Continue button” kan? Ha, ikut. Kau skrol bawah dan cari “Continue”.

   Lepas dia loading, akan muncul arahan “>> Scroll down and click Open Link <<". Pun sama, kau follow je arahan. Tunggu saat dan tekan "Get Link". Lepas loading, tekan "Click to Scan URL" -> Klik “Get URL>”. Ambik “Open Link (Server 1)” dan keluarlah senarai semua episod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *